OVer de auteur

Over Jennifer Heister

Hi, ik ben Jennifer Heister

Mijn naam is Jennifer en ik heb besloten om een lifestyle blog te schrijven. Mijn leven is vol passie voor sporten, reizen, eten en mooie plekken. Ik vind het belangrijk dat je elke dag geniet van de dag. Mijn verhaaltjes en blogs gaan dan ook over verschillende geniet momenten. Daarnaast vind ik het leuk om recepten uit te werken die dieetproof zijn.

Alpaca familie wandeling

Over mij

Tijdens mijn eigen journey ben ik bezig met mijn eigen lifestyle. Door op mijn voeding te letten en veel te bewegen, weet ik goed hoe mijn lichaam werkt. Nu moet ik zeggen dat ik geen personal trainer ben, maar ik kan jullie wel vertellen hoe ik aan mijn gewicht werk en hoe ik 12,5 kilo af ben gevallen.

Lees meer

Mijn verhaal

Ik ben 12,5 kilo afgevallen!

Ik ben binnen vijf maanden 12,5 kilo afgevallen. Dit doel heb ik behaalt door een personal trainer in te schakelen. Hij was mijn stok achter de deur. Door de wekelijkse controle, moest ik mij wel aan mijn dieet houden. Hier vertel ik later meer over. #healthy lifestyle blog! 

Nu anderhalf jaar later ben ik nog steeds aardig op gewicht, ik weeg nu maar 2 kilo meer dan tijdens mijn gewicht doel. Om dit doel weer te behalen, ga ik het komende jaar in ieder geval weer flink aan de bak en ik neem jullie hierin mee.

jenniferopdeboot lifestyleblog

mijn plannen

Mijn doel is om regelmatig te reizen en nieuwe recepten te koken. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Dit doe ik graag met mijn vriend of vriendinnen. Tijdens de reizen proberen we ook altijd mooie wandelroutes en hikeroutes in kaart te brengen en hier een review over te schrijven. Daarnaast vertel ik ook graag over de plekken en de aanraders waar ik ben geweest. Lees meer over Reisblogs & Recepten.

Naast mijn hobby’s vind ik het ook leuk om reviews te delen tijdens mijn ervaringen, dit kan een review van een recept, plek, vakantie of iets anders zijn. Mochten jullie aanraders hebben, hoor ik dit ook heel graag!

dagelijks leven

In het dagelijks leven, woon ik in het mooie Arnhem. Hier heb ik mijn vrienden, studio, hobby’s en sociale leven. In de avonden wandel ik vaak alleen of met mijn vriend door de stad heen en eindigen we soms bij de Sushizaak Otoro Sushi, om daar een praatje te maken met de eigenaar waar we bevriend mee zijn. “Wie goed doet, goed ontmoet” zeg ik dan, want deze eigenaar is voor mij een hele belangrijke vriend geworden sinds het afgelopen jaar.

Naast mijn sociale bezigheden hou ik er ook van om te sporten, echt in elke vorm dan ook, met dieren bezig te zijn, het liefst met paarden en om te lezen. Door boeken, blogs, tijdschriften en Linkedin berichten te lezen, blijf ik goed op te hoogte van de laatste ontwikkelingen; dit is voor mijn werk wel echt heel belangrijk. Ik ben online marketeer en focus mij vooral op SEA. Dit zijn Google advertenties die ik voor klanten opzet en optimaliseer.

Naast SEA is het voor mij ook leuk om me bezig te houden met SEO, Conversie optimalisaties en alle andere aspecten van marketing. Ik leer zo echt iedere dag, want ik kom ook pas net kijken. Voordat ik als marketeer te werk ging, heb ik gestudeerd aan de HAN in Arnhem. Hier heb ik de opleiding HBO Online marketing afgerond met een goede voldoende.