Lifestyle blog

Bij de lifestyle blogs vertel ik graag mijn lifestyle. Voor mij is een gezonde geest in een gezond lichaam heel belangrijk en dit onderhoud ik door veel te lezen, te bewegen en te leren. Je leert veel van het leven, je leert elke dag.

 

Om jou enkele raadsels (lessen) voor te zeggen, bespaar ik je de moeite om het zelf uit te zoeken. Bij deze blogs vertel ik je over mijn bevindingen en ervaringen. Daarnaast ga ik ook boeken reviewen en ik vertel wat ik ervan heb geleerd.

Lifestyle

Sport blogs

Een gestructureerd leven

Voor mij is structuur erg belangrijk. Zo combineer ik een fulltime job (40 uur), sporten, bewegen, mijn vriend (hij is tijdrovend en woont niet om de hoek), studies, vrije tijd én sociale leven. Zoals je hier al leest, is dit al aardig veel. Voor mij is dagen niks doen geen optie, ik verveel me dan of ik ga alleen maar slapen. Dit is zonde, zo gaat je tijd verloren. Ik vertel je graag hoe ik plan en hoe ik gemotiveerd blijf.

 

Mindset is de key

Hoe ik aan mijn mindset kom en hoe ik erover denk, vertel ik je ook in blogs. Deze blogs zijn bedoeld om je een kijkje te geven in mijn denkwijze en hoe ik gemotiveerd blijf om gewoontes te onderhouden. Zo vertel ik ook graag hoe ik mijzelf motiveer om grote taken af te maken, hoe ik taken opdeel en hoe ik fouten accepteer.