Fashion blogs

Bij mijn fashion blogs lees je meer over trends, mijn kledingstijl, reviews van merken en nieuwtjes. Zo ben ik eerder naar een Sample Sale van Josh V geweest, daar heb ik dan een review over geschreven. Zo probeer ik de enige kennis die ik heb over te dragen naar jullie.

 

Zelf vind ik dat je door je kleding zoveel over jezelf zegt, je kleed je naar mijn mening zoals je jezelf ziet. Ik heb respect voor ieders kledingstijl, het laat zien wat voor type persoon er tegenover je staat. Echter is het vinden van leuke kleding tegenwoordig best lastig, er is veel troep te koop en kleding wordt ook steeds duurder.

Fashion blog

Fashion blogs

Kledingstijl blogs

Zelf zou ik zeggen dat ik een uitgesproken kledingstijl heb. Misschien speel ik wel op safe met mijn bruine, beige, witte en zwarte tinten, maar toch denk ik dat ik mij niet kleed zoals iedereen. Ik ben zelf erg bezig met een zakelijke /casual/ nette/ speelse en mooie kledingstijl. Zo houd ik ook van hoedjes, brillen, design tassen en andere mooie hebbedingetjes.

 

Vintage tassen

Zelf koop ik zo nu en dan wel eens een vintage tas van bijvoorbeeld Louis Vuitton of Gucci. Hoe ik deze vind, hoe ik kijk of de tas echt is, of ik hem verkoop en of ik het een leuke tas vind, beschrijf ik bijvoorbeeld ook in Fashion blogs. Ik kick erop om mooie tassen te regelen voor een kleinere prijs, om hem vervolgens te houden of door te verkopen. Zulke pareltjes vind ik niet elke dag, maar als ik ze vind, is dat geweldig!

 

Fashion voor naar werk

Bijna al mijn kleding kan ik zowel thuis aan dan op werk. Mijn kleding bevat vaak pantalons, colberts, coltruien en andere “nette” kleding. Voor mij is het belangrijk dat ik netjes en professioneel overkom als ik naar klanten ga, maar de kleding moet ook wel fijn zitten. Hiervoor heb ik al meerdere merken onderzocht en zo ben ik uitgekomen tot mijn favorieten.  Bij deze outfits mogen natuurlijk geen laptoptassen ontbreken.

Fashion Blogs: