Mijn favoriete en hippe fitness kleding

Fitness kleding die je je goed laat voelen

In deze blog vertel ik je meer over mijn favoriete, hippe fitness kleding merk: Stylizh Gym. Vooraf vermeld ik graag dat ik deze blog niet gesponsord is, dit is echt mijn ervaring. Toen ik begon met fitnessen (september 2020) voelde ik mij totaal niet zelfverzekerd in de gym. Mijn gevoel was toen eigenlijk best onbewust, want op dat moment had ik nog niet echt door hoe zwaar ik mijzelf vond. Door dit gevoel ging ik eigenlijk een beetje met tegenzin naar de sportschool. 

Gymkleding die hip en leuk is, is schaars

In het begin droeg ik Gymshark kleding. Begrijp mij niet verkeerd: Gymshark is ook echt een topmerk, maar ik moet zeggen dat de maten verschillend zijn en de kwaliteit de laatste tijd (of mijn vriend en ik hebben toevallig vaker pech) achteruit is gegaan. Er zitten snel gaten in de kleding, vooral bij de sportleggings en de leggings staan lang niet altijd even mooi. Ik was opzoek naar een alternatief en toen kwam ik Stylizh Gym tegen op Instagram. 

De kleding sprak mij erg aan door de kleuren. Ik hou zoals jullie misschien al weten erg van natuur tinten zoals beige en bruin. Door de kleuren en leuke foto’s was ik vrijwel direct overtuigd en heb ik een volledig pak aangeschaft een de Stylizh Gym sale van toentertijd. Het pakket kwam snel aan en het stond geweldig. Ik voelde mij direct veel meer op mijn gemak en vertelde mijn vriendinnen over mijn nieuwe bevindingen. 

Motiverend fitnesskleding helpt!

Doordat ik mij goed voelde, ging ik vaker naar de sportschool. Op een gegeven moment zelfs vijf keer per week. Ik deed hierbij ook echt de volledige tijd mijn best. Maar toen wist ik nog niet dat je ook op je voeding moet letten, dus toen viel ik niet erg veel af. Hoe ik op een moment wel 12,5 kilo ben afgevallen lees je hier. Maar de eerste stap was gezet. Door mijn confidence heb ik besloten om nog meer kleding te bestellen van Stylizh Gym en zo werd de collectie aardig groot. 

Pasvorm en kwaliteit

De pasvorm gaat voor een langere tijd mee. Toen ik begon met sporten woog ik zo’n 78 kilo en droeg ik de maat L. Op een gegeven moment was ik toch zeker veel afgevallen, maar ik paste mijn trouwe beige pakje nog voor een hele lange periode. Door het materiaal is de pasvorm precies goed en hoef je het pak een langere tijd niet meer te veranderen. 


Een enkele keer had ik een broek waar bij aankomst een foutje in zat. Deze broek mocht ik houden en ik kreeg direct een nieuwe broek aangeboden. Foutjes kunnen natuurlijk altijd voorkomen, maar het oplossen ervan is niet altijd bij ieder bedrijf zo even soepel. Ik was blij dat Lize zo snel reageerde en mee dacht in een oplossing.  

sport blogs wereldraadsel.nl

Toen was ik een S

 

Toen ik op een gegeven moment zeker 10 kilo kwijt was, was het wel weer tijd voor een nieuw pakje. Deze maat S zat ook erg fijn en groeide ook mee toen ik weer iets naar de M neigde (oeps, haha). Het fijne aan de kleding is dat het erg fijn meebeweegt en goed zit. Naar mijn mening heeft ze dit goed bedacht en uitgewerkt :). 

 

 


Stylizh Gym review

Voor mij is Stylizh Gym in ieder geval een mega aanrader door de kwaliteit, de service, de pasvorm en de dankbaarheid van Lize zelf. Lize je doet het goed, wees trots op jezelf. Ik zou zeggen bekijk haar website en bij vragen kun je haar een dm sturen op Instagram of langsgaan bij haar fysieke winkel in Apeldoorn.