Zonnebrillen blog

Waar ik op let bij het kiezen van zonnebrillen

Voor mij zijn zonnebrillen erg belangrijk. Ik heb er doorgaans altijd eentje bij me, omdat zo’n bril altijd van pas komt. Nu krijg ik wel eens de vraag waar ik mijn brillen koop en van welke designer zonnebrillen ik graag in mijn tas heb.

Waar moet een zonnebril voor mij aan voldoen:

Voor mij moet een zonnebril voldoen aan de volgende punten: 

  • De zonnebril moet mooi zijn; ik zet hem niet op als ik denk dat de bril mij niet staat,
  • De zonnebril moet praktisch zijn; ik hou niet van een zonnebril met toeters en bellen, voor mij is een meer basic maar classy zonnebril veel interessanter. 
  • De kleur van de zonnebril moet niet te blits zijn; ik zou van zwarte glazen en zwarte zonnebrillen. Dit past simpelweg het beste bij mijn gezicht. 
  • De stevigheid van de bril; Voor mij is het belangrijk dat de bril hufterproof is, anders houdt de bril het niet voor lang vol.
  • Last but not least; ik zoek altijd een bril in de sale. Mij zul je niet zo snel een dure zonnebril voor de volle prijs zien kopen. Ik zoek altijd naar merkzonnebrillen in de sale of met een kortingscode.
Design zonnebrillen blog wereldraadsel.nl

Waar koop ik mijn zonnebrillen?

Hoe en waar ik ze vind ligt er erg aan. Zelf heb ik het idee dat ik gewoon veel geluk heb, maar dit zal ook aan mijn zoekgeschiedenis liggen. De cookies van meerdere websites vervolgen mij altijd en hierdoor raak ik dan snel overgehaald. Al maak ik tegenwoordig zelf advertenties, ik trap er nog steeds in, maar dat geeft niet. Doordat ik niet de nieuwste modellen koop, maar juist sale modellen, vind ik altijd voor een betere prijs brillen. Voor mijn idee zijn er in Nederland so wie so niet veel mensen die letten op de “nieuwste brillentrends”, maar iedereen kijkt naar het merkje. Of dit nou een bril uit 2021 of 2023 is, daar wordt geen aandacht aan gegeven. Maar ik vind ze dus op diverse websites, bijna altijd online. In deze blogs tagg ik ook een goede outlet brillen winkel, waar je misschien zelf ook wel een leuke bril kan vinden.

Hoe lang gaan mijn designer zonnebrillen mee

Design zonnebrillen blog wereldraadsel.nl 2

Ik heb ooit, jaren geleden, van een kennis gehoord “Als je een merkzonnebril koopt, raak je hem niet zo snel kwijt als dat je een normale zonnebril koopt”. Dit heeft mij aan het denken gezet en ik heb toen een eerste zonnebril gekocht: Een Gucci zonnebril. De zonnebril was zwart en zat heerlijk stevig op mijn hoofd. De bril had ik destijds op een website gekocht, waarvan ik de naam niet meer 123 weet. Deze zonnebril heb ik toen 4 jaar in mijn bezit gehad (het einde van dit deze bril is voor mij nog steeds een mysterie).

Hierdoor ben ik van mening dat je toch voorzichtiger bent met een duurdere bril, mijn oude merkloze brillen gingen vaak al na enkele maanden verloren. Hier heb ik dus zeker heel veel aan!

Favoriete Designer zonnebrillen

Mijn favoriete designer is dan toch echt wel Gucci. De brillen zijn stevig, mooi, classy en tijdloos. Daarnaast heb ik ook een Christian Dior bril, deze bril is iets exclusiever en specifieker, dus deze bril draag ik iets minder. Wat wel fijn aan die bril is, is het materiaal. Het materiaal van de Christian Dior bril is namelijk heel licht. Naast deze merken ben ik ook fan van Carrera zonnebrillen en Ray-Ban zonnebrillen.

Tot slot

Dus mijn conclusie is dat ik het liefst elke dag mijn Gucci zonnebril meeneem, maar voor exclusieve dagen neem ik graag mijn Christian Dior zonnebril mee. Mocht je deze zonnebrillen nou ook willen kopen met korting, dan kun je naar deze designer zonnebrillen website gaan.