Josh V Sample sale review

Josh V retour sturen, dat kan niet. Op een Sample sale is het rennen, zoeken, passen, betalen en wegwezen. Dit is nu mijn tweede Josh V kleding sample sale en ik vertel jullie graag mijn ervaring. (Mijn vriendin Youk vond het overigens niet zo leuk want ze houdt niet van shoppen).

Wanneer begint de sale van Josh V?

Je hebt natuurlijk verschillende soorten sales. De normale sale vind je online en de sample sale is een grotere sale op een locatie met kortingen tot 80%. De sale sample bestaat dan ook niet alleen uit Josh V kledingstukken, schoenen en tassen, maar ook uit verschillende sample stukken die nooit in productie zijn geweest. Daarnaast heb je overigens nog de B keuzes, deze kledingstukken zijn kapot, beschadigd of incompleet.

Wat is mijn Josh V sample Sale ervaring van de zomercollectie? (29 oktober 2022)

Mijn ervaring was dat je ten eerste fijn kon parkeren, maar dat het wel echt in een uithoek was (Sorry Hillegom). De ruimte aanzicht was groot en het personeel werkt erg hard om alles netjes te houden en eventueel aan te vullen. Nu waren er vooral veel kleren in de maat S beschikbaar en waren er veel dezelfde kleren. Desondanks de beperkte keuze, ben ik toch zeker geslaagd!

Aankopen Josh V Sample Sale 29 oktober 2022

Hoe valt de maat van Josh V?

De schoenmaat van Josh V valt in het algemeen wel op maat, maar bij de kleding zie ik dat toch anders. Mijn maat schommelt tussen de S en een M, maar ik zie vaak dat broeken mij alleen bij een S passen. Dit is dan ook weer niet altijd zo, dus mijn advies zou zijn om je kleding van Josh V altijd te passen. Hoe valt de Josh V jurk? De jurken verschillen ook per keer, maar in het algemeen vind ik Josh V jurken wel op maat vallen.

Waarde van Josh V

Als ik heel eerlijk mag zijn, vind ik dat de kleding kwaliteit van Josh V, naast de Sample Sale, flink tegenvalt. De kleding is aan de prijs maar de kwaliteit en klantenservice gedragen zich er niet na. Online regent het commentaar over missende knopen en beschadigen. Ik vind dat je garantie van zo’n merk moet mogen verwachten. Helaas is de klantenservice eerder van de kleine kortingen dan het daadwerkelijk oplossen van de klachten. Ondanks de kwaliteit, blijf ik het unieke en mooie kleren vinden en blijf ik het (in de de sale) kopen. De volle prijs heb ik er (niet meer) voor over.

Tips bij het kopen van Josh V kleding

Als ik je een tip mag geven, is dat om je wasvoorschriften altijd goed te lezen, daarnaast was ik persoonlijk mijn Josh V kleding in een waszak en ben er extra voorzichtig mee. Jassen, jurken en blouses laat ik direct checken en de knopen zet ik nog een keer extra vast bij de klerenmaker of bij mijn moeder. Wees dus extra voorzichtig!