Sushi bestellen Arnhem, waar moet je zijn?

Arnhem sushi? In deze blog vertel ik jou mijn persoonlijke mening over de beste en slechtste sushizaak in Arnhem. Vroeger wist ik niet waar ik sushi in Arnhem moest eten, maar gaande weg heb ik mijn favoriete plekken wel gevonden. Om jullie een zoektocht van 2,5 jaar te besparen, vertel ik jullie precies waar je moet zijn! Dus waar kan je sushi bestellen in Arnhem?

Sushi in Arnhem bezorgen

Om te beginnen, vertel ik jullie waar je het beste sushi kan bestellen als je in of rondom Arnhem woont. Mijn ervaring is dat niet wijzer wordt uit thuisbezorgd, want die laten vooral de sushi restaurants zien, die het meest betalen voor hoge posities. In mijn leven heb ik eerst een dik jaar in Velp gewoond en woon ik nu zo’n 1,5 jaar in Arnhem (Sonsbeek!) Nu is het zo dat ik bijna elke week (eerder zelfs vaker) sushi bestel. Vroeger dacht ik dat sushi gezond was, dus vandaar haha. In Velp bestelde ik vaak bij de zaak “sushi en broodjes”. De ironie van die zaak was, dat er volgens mij geen broodjes meer verkrijgbaar waren. De eigenaar en zijn personeel waren altijd wel heel aardig en attent. Daarbij komt dat de sushi ook fine was, maar niet al te speciaal.

De beste sushi bestellen in Arnhem

Je kan het best sushi bestellen in Arnhem bij de zaak Otoro sushi. De zaak is in het centrum gevestigd aan de Hommelstraat 46. De tent bestaat nog geen jaar, maar brengt het niveau van sushi in Arnhem naar een hoger level. Al de sushi is dagvers en overheerlijk. De jonge eigenaar werkt er elke dag en heeft echt hart voor de zaak. Zijn trouwe personeel werkt ook hard en samen vormen ze een sterk team, die gaat voor een 5 sterren review. Bij Otoro Sushi in Arnhem krijg je echt goede sushi met verse ingrediënten, afgeleverd door een bezorger met een lach. Dus mocht je sushi willen bestellen en je wil geen droge of skere sushi, ga dan vooral lang bij Daan van Otoro sushi (en laat een 5 sterren review achter als je het met mij eens bent).

mijn favoriete sushi rol :3

Sushi afhalen in Arnhem

Sushi afhalen in Arnhem is misschien niet super handig. Het centrum, waar veel sushi tenten zijn, is niet toegankelijk voor auto’s en erheen lopen of fietsen is ook niet wenselijk. Een van de tenten die goed te doen is Sushipoint of ook bij Otoro sushi. Deze sushizaken in Arnhem liggen aan de rand van het centrum.

Beste sushi restaurant Arnhem

Voor een all-you-can-eat sushi restaurant in Arnhem, zou ik kiezen voor Koi Arnhem. De sushi heeft op zich een goede kwaliteit, staat snel klaar en de sushi is daar een beetje unieker dan bij doorgaans sushi restaurant. Nu moet ik wel zeggen dat Koi wat aan de drukke kant is en er veel mensen op elkaar zitten. Het personeel is er ook niet altijd aardig, gelukkig is de manager dat wel haha.

Snelste sushi restaurant in Arnhem

Als je van snel en goed houdt, kun je zeker naar Dadawan gaan. Hier staan ze klaar om je snel te bedienen, dit doen ze ook met robots haha. Mijn ervaring is dat als ik snel een goedkope hap (maar geen patat) wil eten, ik “effe” snel naar Dadawan ga. Hier kun je dan ook met een groep, alleen of met z’n tweeën zo weer weg zijn.

Tot slot

Mijn conclusie is dat je het beste je sushi kan bestellen bij Otoro sushi in Arnhem en als je graag ergens gezellig wil gaan eten, je gaat eten bij Koi in het centrum. Echt slechte sushi zaken, zou ik je nu niet kunnen zeggen. Behalve Monster sushi, die sushi is erg dik en de bezorging duurt doorgaans wat langer.

Mocht je nou denken, ik wil graag sushi bestellen in Arnhem, hier is een link naar de website van Otoro Sushi, Eet smakelijk!