Lifestyle blog; Ik wil mij graag even voorstellen!

Mijn naam is Jennifer en ik heb besloten om een lifestyle blog te schrijven. Mijn leven is vol passie voor sporten, reizen, eten en mooie plekken. Ik vind het belangrijk dat je elke dag geniet van de dag. Mijn verhaaltjes en blogs gaan dan ook over verschillende geniet momenten. Daarnaast vind ik het leuk om recepten uit te werken die dieetproef zijn.

Lifestyle blog

Tijdens mijn eigen journey ben ik bezig met mijn eigen lifestyle. Door op mijn voeding te letten en veel te bewegen, weet ik goed hoe mijn lichaam werkt. Nu moet ik zeggen dat ik geen personal trainer ben, maar ik kan jullie wel vertellen hoe ik aan mijn gewicht werk en hoe ik 12,5 kilo af ben gevallen.

Hoe val je 12,5 kilo af in 5 maanden

Ik ben binnen vijf maanden 12,5 kilo afgevallen. Dit doel heb ik behaalt door een personal trainer in te schakelen. Hij was mijn stok achter de deur. Door de wekelijkse controle, moest ik mij wel aan mijn dieet houden. Hier vertel ik later meer over. #healthy lifestyle blog!

Reizen

Mijn doel is om regelmatig te reizen. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen. Dit doe ik graag met mijn vriend of vriendinnen. Tijdens de reizen proberen we ook altijd mooie wandelroutes en hikeroutes in kaart te brengen en hier een review over te schrijven. Daarnaast vertel ik ook graag over de plekken en de aanraders waar ik ben geweest. Lees meer over travel lifestyle blogs.

Hike routes

Wandelen en hiken vind ik persoonlijk een van de leukste activiteiten tijdens het reizen. Omdat ik het graag doe, wil ik ook graag meer vertellen over de routes die ik gelopen heb. De routes zijn op verschillende plekken in Nederland of in het buitenland. Hieronder zie je bijvoorbeeld een foto van een wijngaard in Limburg.

Lifestyle blog Zuid Limburg, ST Martins wijngaard

Fashion blogs

Het schijnt dat mijn kledingstijl leuk is. Hier vertel ik dan ook graag over en waar ik mijn kleding vandaan haal. Ook zou ik proberen om inspiratie en goede deals te delen.

Dierenblogs

Als laatst is het leuk om te vertellen over mijn dieren en de hobby’s rondom dieren. Wij hebben twee honden in de familie. Daarnaast vind ik het zelf leuk om paardrijden, dit doe ik dan ook vrijwel altijd in het bos. Hier zou ik zo nu en dan ook wat over delen. Lees hier bijvoorbeeld meer over een alpaca wandeling.

Tot slot

Dus wil jij op de hoogte blijven van de leukste reisfeitjes, tips, leuke routes en nog veel meer lifestyle blogs? Stay tuned en lees mijn women’s lifestyle blog!